Bog & idéSven Westergaard

Bøger skrevet af Sven Westergaard

Læs mere om Sven Westergaard
1 produkter
1 produkter
Bogen om Selvmord
Bogen om SelvmordSven Westergaard
99,95 DKK
Hardback
(0)
Bogen om Selvmord

Mere om Sven Westergaard

Der findes en del bøger fra Sven Westergaard til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Westergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen om Selvmord" udgivet af Trykværket - "Bogen om selvmord" udgivet af Trykværket

Bøger skrevet af Sven Westergaard

Sven Westergaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Westergaards bøger kommer i forskellige formater. Westergaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Trykværket.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bogen om Selvmord" af Sven Westergaard

"Bogen om Selvmord" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Bogen om selvmord" af Sven Westergaard

"Bogen om selvmord" kan købes som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Bogen om selvmord" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Westergaard