Bog & idéSvend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen

Bøger skrevet af Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen

Læs mere om Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen
1 produkter
1 produkter
Værgemålsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
VærgemålslovenSvend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen
1439,96 DKK
Indbundet
(0)
Værgemålsloven

Mere om Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Værgemålsloven med kommentarer". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensens "Værgemålsloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensens "Værgemålsloven med kommentarer" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Danielsen & Rie Thoustrup Sørensen