Bog & idéSvend Engell-Nielsen

Bøger skrevet af Svend Engell-Nielsen

Læs mere om Svend Engell-Nielsen
3 produkter
3 produkter
Øresund - sejlads i tid og rum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øresund - sejlads i tid og rumSvend Engell-Nielsen
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Øresund - sejlads i tid og rum
NORDENS VIKINGER - DE FRIBÅRNE HELTESØNNER
NORDENS VIKINGER - DE FRIBÅRNE HELTESØNNERSvend Engell-Nielsen
169,95 DKK
Paperback
(0)
NORDENS VIKINGER - DE FRIBÅRNE HELTESØNNER
Sails and Guns
Sails and GunsSvend Engell-Nielsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Sails and Guns

Mere om Svend Engell-Nielsen

Der er mange bøger skrevet af Svend Engell-Nielsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Engell-Nielsen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Svend Engell-Nielsens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Øresund - sejlads i tid og rum" udgivet af Azimuth Books - "Sails and Guns" udgivet af Azimuth Books - "Amourøs kunst gennem tiderne" udgivet af Nordsjællands Kultur-Kunst

Svend Engell-Nielsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Svend Engell-Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Svend Engell-Nielsen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Engell-Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Svend Engell-Nielsens "Øresund - sejlads i tid og rum"

Det er muligt at købe Svend Engell-Nielsens "Øresund - sejlads i tid og rum" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Azimuth Books.

Svend Engell-Nielsen "Sails and Guns"

Det er muligt at købe Svend Engell-Nielsens "Sails and Guns" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Azimuth Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Engell-Nielsen