Bog & idéSvend Erik Hougaard Jensen

Bøger skrevet af Svend Erik Hougaard Jensen

Læs mere om Svend Erik Hougaard Jensen
1 produkter
1 produkter
The Danish Economy in a Global
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Danish Economy in a GlobalJan Bentzen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
The Danish Economy in a Global

Mere om Svend Erik Hougaard Jensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Svend Erik Hougaard Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne fra Svend Erik Hougaard Jensen udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Danish Economy in a Global" udgivet af Djøf Forlag - "The Danish Economy" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Svend Erik Hougaard Jensens bøger

Du kan købe to bøger af Svend Erik Hougaard Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jensen fås blot som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Djøf Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Svend Erik Hougaard Jensens "The Danish Economy in a Global"

Det er muligt at købe Svend Erik Hougaard Jensens "The Danish Economy in a Global" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"The Danish Economy" af Svend Erik Hougaard Jensen

Hos Bog & idé er "The Danish Economy" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Erik Hougaard Jensen