Bog & idéSvend Erik Schmidt

Bøger skrevet af Svend Erik Schmidt

Læs mere om Svend Erik Schmidt
3 produkter
3 produkter
Så tal dog pænt for helvede!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Så tal dog pænt for helvede!Rune Strøm
224,96 DKK
Hardback
(0)
Så tal dog pænt for helvede!
Børns læringsstil
Børns læringsstilSvend Erik Schmidt
149,95 DKK
EBOG
(0)
Børns læringsstil
Den karismatiske underviser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den karismatiske underviserSvend Erik Schmidt
134,96 DKK
Hardback
(0)
Den karismatiske underviser

Mere om Svend Erik Schmidt

Der findes mange bøger af Svend Erik Schmidt til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den karismatiske underviser" udgivet af Skolernes Hus - "Børns læringsstil" udgivet af Dafolo A/S - "De mange intelligenser - i praksis " udgivet af Dafolo

Mere om Svend Erik Schmidts bøger

Svend Erik Schmidt har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schmidts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svend Erik Schmidts "Den karismatiske underviser"

Det er muligt at købe Svend Erik Schmidts "Den karismatiske underviser" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skolernes Hus.

Svend Erik Schmidt "Børns læringsstil"

Det er muligt at købe Svend Erik Schmidts "Børns læringsstil" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Børns læringsstil" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Erik Schmidt