Bog & idéSvend Juul

Bøger skrevet af Svend Juul

Læs mere om Svend Juul
1 produkter
1 produkter
Epidemiologi og evidens
Epidemiologi og evidensChristina Catherine Dahm
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Epidemiologi og evidens

Mere om Svend Juul

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger af Svend Juul. På listen nedenfor ser du de nyeste af Juuls bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Epidemiologi og evidens" udgivet af Gyldendal - "Epidemiologi og evidens" udgivet af Gyldendal - "Epidemiologi og evidens" udgivet af Munksgaard - "Epidemiologi og evidens" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Epidemiologi og evidens" udgivet af Munksgaard - "Epidemiologi og evidens" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Svend Juul

Du kan finde seks bøger af Svend Juul her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Juuls bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Juul er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Svend Juuls "Epidemiologi og evidens"

"Epidemiologi og evidens" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Epidemiologi og evidens" af Svend Juul

Hos Bog & idé er "Epidemiologi og evidens" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Juul