Bog & idéSvend Strandgaard

Bøger skrevet af Svend Strandgaard

Læs mere om Svend Strandgaard
2 produkter
2 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Svend Strandgaard

Hvis du mangler en bog fra Svend Strandgaard, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Strandgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Svend Strandgaard

Svend Strandgaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Strandgaards bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Strandgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i sygdomslære" af Svend Strandgaard

Det er muligt at købe Svend Strandgaards "Basisbog i sygdomslære" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Svend Strandgaard "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Strandgaard