Bog & idéSverre Bagge

Bøger skrevet af Sverre Bagge

Læs mere om Sverre Bagge
2 produkter
2 produkter
Europa tar form : år 300 til 1350
Europa tar form : år 300 til 1350Sverre Bagge
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Europa tar form : år 300 til 1350
Europa 1350-1789
Europa 1350-1789Sverre Bagge
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Europa 1350-1789

Mere om Sverre Bagge

Sverre Bagge har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bagge.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Sverre Bagges bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Europa tar form : år 300 til 1350" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "En kort introduksjon til Snorre Sturlason : historiker og dikter" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Europa tar form : år 300 til 1350" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "From Viking Stronghold to Christian Kingdom" udgivet af Museum Tusculanum - "From gang leader to the Lord's anointed" i serien "The Viking collection" udgivet af Odense University Press

Mere om Sverre Bagges bøger

Du kan finde fem bøger af Sverre Bagge her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bagges bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bagge lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Europa tar form : år 300 til 1350" af Sverre Bagge

Det er muligt at købe Sverre Bagges "Europa tar form : år 300 til 1350" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Sverre Bagge "En kort introduksjon til Snorre Sturlason : historiker og dikter"

Hos Bog & idé er "En kort introduksjon til Snorre Sturlason : historiker og dikter" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Sverre Bagge