Bog & idéSverre Magnus Bergslid Salvesen

Bøger skrevet af Sverre Magnus Bergslid Salvesen

Læs mere om Sverre Magnus Bergslid Salvesen
1 produkter
1 produkter
Kreditorvern
KreditorvernSverre Magnus Bergslid Salvesen
1389,95 DKK
Indbundet
(0)
Kreditorvern

Mere om Sverre Magnus Bergslid Salvesen

Sverre Magnus Bergslid Salvesen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kreditorvern". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sverre Magnus Bergslid Salvesens "Kreditorvern"

"Kreditorvern" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Sverre Magnus Bergslid Salvesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sverre Magnus Bergslid Salvesen