Bog & idéSverri Hammer og James Høpner

Bøger skrevet af Sverri Hammer og James Høpner

Læs mere om Sverri Hammer og James Høpner
1 produkter
1 produkter
Meningsskabelse, organisering og ledelse
Meningsskabelse, organisering og ledelseSverri Hammer og James Høpner
329,95 DKK
Paperback
(2)
Meningsskabelse, organisering og ledelse

Mere om Sverri Hammer og James Høpner

Der er bare én bog af Sverri Hammer og James Høpner tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Meningsskabelse, organisering og ledelse". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Meningsskabelse, organisering og ledelse" af Sverri Hammer og James Høpner

Hos Bog & idé er "Meningsskabelse, organisering og ledelse" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Høpner, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sverri Hammer og James Høpner