Bog & idéSydney Smith

Bøger skrevet af Sydney Smith

Læs mere om Sydney Smith
1 produkter
1 produkter
Lille i byen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lille i byenSydney Smith
315,36 DKK
Hardback
(0)
Lille i byen

Mere om Sydney Smith

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Sydney Smith. Bogen har titlen "Lille i byen". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sydney Smiths "Lille i byen"

"Lille i byen" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Dette er en også en fantastisk bog fra Smith, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sydney Smith