Bog & idéSylvain Margaine

Bøger skrevet af Sylvain Margaine

Læs mere om Sylvain Margaine
2 produkter
2 produkter
Abandoned France
Abandoned FranceSylvain Margaine
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Abandoned France
Forbidden Places: Volume 2 : Exploring our abandoned heritage
Forbidden Places: Volume 2 : Exploring our abandoned heritageSylvain Margaine
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Forbidden Places: Volume 2 : Exploring our abandoned heritage

Mere om Sylvain Margaine

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Sylvain Margaine. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Margaine.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Abandoned France" udgivet af Éditions Jonglez - "Forbidden Places: Exploring our abandoned heritage" i serien "Editions Jonglez" udgivet af Éditions Jonglez

Sylvain Margaines bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Sylvain Margaine hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde Margaines bøger som indbundet. Margaines bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Éditions Jonglez.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sylvain Margaines "Abandoned France"

Det er muligt at købe Sylvain Margaines "Abandoned France" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Éditions Jonglez, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Forbidden Places: Exploring our abandoned heritage" af Sylvain Margaine

Det er muligt at købe Sylvain Margaines "Forbidden Places: Exploring our abandoned heritage" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Editions Jonglez". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.
Detaljer
Fulde navn:
Sylvain Margaine