Bog & idéSytter Christiansen

Bøger skrevet af Sytter Christiansen

Læs mere om Sytter Christiansen
1 produkter
1 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag

Mere om Sytter Christiansen

Hvis du er på jagt efter en bog af Sytter Christiansen, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Christiansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger af Sytter Christiansen

Du kan købe to bøger af Sytter Christiansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Christiansen som indbundet. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fag" af Sytter Christiansen

"Fag" kan købes som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sytter Christiansen "Fag"

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sytter Christiansen