Bog & idéThomas Andersen

Bøger skrevet af Thomas Andersen

Læs mere om Thomas Andersen
3 produkter
3 produkter
For meget og for lidt
BOEGERTILSTAERKPRIS
For meget og for lidtChristina Matthiesen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
For meget og for lidt
Hackersagen - Operation Monokel
Hackersagen - Operation MonokelThomas Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hackersagen - Operation Monokel
Hackersagen - Operation Monokel
STREAM
Hackersagen - Operation MonokelThomas Andersen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Hackersagen - Operation Monokel

Mere om Thomas Andersen

Der er mange bøger af Thomas Andersen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Andersens bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Thomas Andersens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Varmeforsyningsloven" udgivet af Djøf Forlag - "Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse" udgivet af Universitetsforlaget - "Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk" udgivet af Fagbokforlaget - "Sproget som ressource" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Hackersagen - Operation Monokel" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hackersagen - Operation Monokel" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Fortelling og følelse : en studie i affektiv narratologi" udgivet af Universitetsforlaget - "Hvor burde jeg da være? : kosmopolitisme og postnasjonalisme i nyere litteratur" udgivet af Universitetsforlaget - "Norsk litteraturhistorie" udgivet af Universitetsforlaget - "Leporello" udgivet af Arena - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "A Practical Guide to Medical Research" udgivet af FADL

Bøger af Thomas Andersen

Thomas Andersen har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Andersens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Andersen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Varmeforsyningsloven" af Thomas Andersen

Det er muligt at købe Thomas Andersens "Varmeforsyningsloven" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Andersen "Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse"

"Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Andersen