Bog & idéThomas Armstrong

Bøger skrevet af Thomas Armstrong

Læs mere om Thomas Armstrong
1 produkter
1 produkter
Mange intelligenser i klasseværelset
Mange intelligenser i klasseværelsetThomas Armstrong
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Mange intelligenser i klasseværelset

Mere om Thomas Armstrong

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Thomas Armstrong. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Armstrong.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mange intelligenser i klasseværelset" udgivet af Adlandia - "Klog på mange måder" udgivet af Adlandia - "Læsning og skrivning med mange intelligenser" udgivet af Adlandia og Dafolo

Mere om Thomas Armstrongs bøger

Du kan bestille tre bøger af Thomas Armstrong her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Thomas Armstrong bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Armstrong er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mange intelligenser i klasseværelset" af Thomas Armstrong

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Armstrong, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Adlandia.

Thomas Armstrong "Klog på mange måder"

Endnu en af Thomas Armstrong fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Adlandia, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Armstrong