Bog & idéThomas Balstrøm

Bøger skrevet af Thomas Balstrøm

Læs mere om Thomas Balstrøm
1 produkter
1 produkter
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i kriminologi

Mere om Thomas Balstrøm

Hvis du leder efter en bog fra Thomas Balstrøm, har du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Balstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Bogen om gis og geodata" udgivet af GIS & geodata

Bøger af Thomas Balstrøm

Der er to tilgængelige bøger af Thomas Balstrøm hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Balstrøms bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Balstrøm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Metoder i kriminologi" af Thomas Balstrøm

Hos Bog & idé er "Metoder i kriminologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Balstrøms serie "Sociologi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Bogen om gis og geodata" af Thomas Balstrøm

Hos Bog & idé er "Bogen om gis og geodata" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GIS & geodata.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Balstrøm