Bog & idéThomas Bredgaard

Bøger skrevet af Thomas Bredgaard

Læs mere om Thomas Bredgaard
4 produkter
4 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration
Handicap og beskæftigelse
Handicap og beskæftigelseThomas Bredgaard
469,95 DKK
EBOG
(0)
Handicap og beskæftigelse
Dansk arbejdsmarkedspolitik
Dansk arbejdsmarkedspolitikThomas Bredgaard
279,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk arbejdsmarkedspolitik
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity

Mere om Thomas Bredgaard

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Thomas Bredgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bredgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Handicap og beskæftigelse" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Handicap og beskæftigelse" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Dansk Arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Dansk flexicurity" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Virksomhedernes sociale ansvar" i serien "Arbejdsliv, social- og arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Unges identitet og selvopfattelse" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Regionale og lokale beskæftigelsesråd" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger af Thomas Bredgaard

Du kan finde 12 bøger af Thomas Bredgaard her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan købe Thomas Bredgaard bøger i samtlige formater. Bredgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Bredgaards "Dansk arbejdsmarkedspolitik"

Det er muligt at købe Thomas Bredgaards "Dansk arbejdsmarkedspolitik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Handicap og beskæftigelse" af Thomas Bredgaard

"Handicap og beskæftigelse" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Handicap og beskæftigelse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Bredgaard