Bog & idéThomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai

Bøger skrevet af Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai

Læs mere om Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai
1 produkter
1 produkter
100 Danish Poems
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 Danish poems from the medieval period to the present dayThomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai
207,46 DKK
Indbundet
(0)
100 Danish poems from the medieval period to the present day

Mere om Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai

Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "100 Danish poems from the medieval period to the present day". Den er publiceret af Museum Tusculanum¤University of Washington Press på mul.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"100 Danish poems from the medieval period to the present day" af Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai

Hos Bog & idé er "100 Danish poems from the medieval period to the present day" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på mul og er udgivet af Museum Tusculanum¤University of Washington Press.

Endnu en af Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Bredsdorff & Anne-Marie Mai