Bog & idéThomas de Maizière

Bøger skrevet af Thomas de Maizière

Læs mere om Thomas de Maizière
1 produkter
1 produkter
Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik
Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und PolitikThomas de Maizière
179,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik

Mere om Thomas de Maizière

Du kan kun finde en enkelt bog af Thomas de Maizière her hos Bog & idé. Bogen hedder "Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik" af Thomas de Maizière

Hos Bog & idé er "Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik" tilgængelig som lydbog. Thomas de Maizières "Die Kunst guten Führens: Macht in Wirtschaft und Politik" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Thomas de Maizière skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas de Maizière