Bog & idéThomas Eckert

Bøger skrevet af Thomas Eckert

Læs mere om Thomas Eckert
1 produkter
1 produkter
Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps
Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider TippsTietz Carina
149,95 DKK
Paperback
(0)
Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps

Mere om Thomas Eckert

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Thomas Eckert. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Eckert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps" udgivet af Marco Polo - "Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps" udgivet af Marco Polo

Mere om Thomas Eckerts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Thomas Eckert hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Thomas Eckert kan købes i forskellige formater. Eckerts bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Marco Polo.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps" af Thomas Eckert

Det er muligt at købe Thomas Eckerts "Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Marco Polo.

Thomas Eckert "Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps"

Det er muligt at købe Thomas Eckerts "Dänemark: Marco Polo Reisen mit Insider Tipps" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Marco Polo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Eckert