Bog & idéThomas Engelbrecht Mikkelsen

Bøger skrevet af Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Læs mere om Thomas Engelbrecht Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Drømme i tynd luft
Drømme i tynd luftMichael Magnus Nybrandt
249,95 DKK
Indbundet
(6)
Drømme i tynd luft
Troldmændene fra Vestmannaeyjar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Troldmændene fra VestmannaeyjarThomas Engelbrecht Mikkelsen
99,56 DKK
Paperback
(3)
Troldmændene fra Vestmannaeyjar

Mere om Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Thomas Engelbrecht Mikkelsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Engelbrecht Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Einherjar" udgivet af Forlæns - "Troldmændene fra Vestmannaeyjar" i serien "Budget" udgivet af Forlæns

Bøger af Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Thomas Engelbrecht Mikkelsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Thomas Engelbrecht Mikkelsen kan købes i udvalgte formater. Engelbrecht Mikkelsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlæns.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Engelbrecht Mikkelsens "Einherjar"

Hos Bog & idé er "Einherjar" tilgængelig som limryg. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Thomas Engelbrecht Mikkelsen. Det er Forlæns, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Troldmændene fra Vestmannaeyjar" af Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Det er muligt at købe Thomas Engelbrecht Mikkelsens "Troldmændene fra Vestmannaeyjar" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Engelbrecht Mikkelsens serie "Budget". Det er Forlæns, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Engelbrecht Mikkelsen