Bog & idéThomas Gammeltoft-Hansen

Bøger skrevet af Thomas Gammeltoft-Hansen

Læs mere om Thomas Gammeltoft-Hansen
4 produkter
4 produkter
De retsløse og de ydmygede
BOEGERTILSTAERKPRIS
De retsløse og de ydmygedeHannah Arendt
165,96 DKK
Indbundet
(4)
De retsløse og de ydmygede
De retsløse og de ydmygede
De retsløse og de ydmygede Hannah Arendt
119,95 DKK
EBOG
(4)
De retsløse og de ydmygede
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law
Hvordan løser vi flygtningekrisen?
Hvordan løser vi flygtningekrisen?Thomas Gammeltoft-Hansen
39,95 DKK
EBOG
(1)
Hvordan løser vi flygtningekrisen?

Mere om Thomas Gammeltoft-Hansen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Thomas Gammeltoft-Hansen. På listen nedenfor har du Gammeltoft-Hansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afsnit 4: Flygtningekrisen kan løses, selv hvis man ikke er en blødende humanist" i serien "Moderne Ideer Podcast" udgivet af Informations Forlag - "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Hvordan løser vi flygtningekrisen? " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information - "Hvordan løser vi flygtningekrisen?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag

Bøger af Thomas Gammeltoft-Hansen

Thomas Gammeltoft-Hansen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Gammeltoft-Hansens bøger kommer i samtlige formater. Thomas Gammeltoft-Hansen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Gammeltoft-Hansens "Afsnit 4: Flygtningekrisen kan løses, selv hvis man ikke er en blødende humanist"

Hos Bog & idé er "Afsnit 4: Flygtningekrisen kan løses, selv hvis man ikke er en blødende humanist" tilgængelig som lydbog. Thomas Gammeltoft-Hansens "Afsnit 4: Flygtningekrisen kan løses, selv hvis man ikke er en blødende humanist" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af Gammeltoft-Hansens serie "Moderne Ideer Podcast". Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Asylbørn i Danmark" af Thomas Gammeltoft-Hansen

Det er muligt at købe Thomas Gammeltoft-Hansens "Asylbørn i Danmark" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Gammeltoft-Hansen