Bog & idéThomas Gustafsson

Bøger skrevet af Thomas Gustafsson

Læs mere om Thomas Gustafsson
1 produkter
1 produkter
Spanien : en färd genom historien
Spanien : en färd genom historienThomas Gustafsson
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Spanien : en färd genom historien

Mere om Thomas Gustafsson

Du kan kun bestille en enkelt bog af Thomas Gustafsson her hos Bog & idé. Det er "Spanien : en färd genom historien". Den er publiceret af Carlsson Bokförlag på svensk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Gustafssons "Spanien : en färd genom historien"

Det er muligt at købe Thomas Gustafssons "Spanien : en färd genom historien" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Thomas Gustafsson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Gustafsson