Bog & idéThomas Harder & Lene Ewald Hesel

Bøger skrevet af Thomas Harder & Lene Ewald Hesel

Læs mere om Thomas Harder & Lene Ewald Hesel
1 produkter
1 produkter
En sten for Eva
En sten for EvaThomas Harder & Lene Ewald Hesel
349,95 DKK
Hardback
(6)
En sten for Eva

Mere om Thomas Harder & Lene Ewald Hesel

Thomas Harder & Lene Ewald Hesel har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hesels nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kæreste Kek" udgivet af People’sPress - "Kæreste Kek" udgivet af Informations Forlag

Mere om Thomas Harder & Lene Ewald Hesels bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Thomas Harder & Lene Ewald Hesel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Thomas Harder & Lene Ewald Hesel fås i samtlige formater. Hesels bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Harder & Lene Ewald Hesels "Kæreste Kek"

Det er muligt at købe Thomas Harder & Lene Ewald Hesels "Kæreste Kek" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er People’sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Harder & Lene Ewald Hesel "Kæreste Kek"

Hos Bog & idé er "Kæreste Kek" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Harder & Lene Ewald Hesel