Bog & idéThomas Hestbæk Andersen

Bøger skrevet af Thomas Hestbæk Andersen

Læs mere om Thomas Hestbæk Andersen
1 produkter
1 produkter
Diamanten - en model til kommunikationsplanlægning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diamanten - en model til kommunikationsplanlægningThomas Hestbæk Andersen og Flemming Smedegaard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Diamanten - en model til kommunikationsplanlægning

Mere om Thomas Hestbæk Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Thomas Hestbæk Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hestbæk Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diamanten" udgivet af Samfundslitteratur - "Teksten i grammatikken" i serien "University of Southern Denmark studies in linguistics¤Rask¤Supplement" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Diamanten - en model til kommunikationsplanlægning" udgivet af Samfundslitteratur - "Sæt ord på!" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian language and literature" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Hvad er meningen?" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Thomas Hestbæk Andersens bøger

Du kan købe fem bøger af Thomas Hestbæk Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Thomas Hestbæk Andersen bøger i flere forskellige formater. Hestbæk Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Diamanten" af Thomas Hestbæk Andersen

Hos Bog & idé er "Diamanten" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hestbæk Andersen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Thomas Hestbæk Andersen "Teksten i grammatikken"

Hos Bog & idé er "Teksten i grammatikken" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hestbæk Andersens serie "University of Southern Denmark studies in linguistics¤Rask¤Supplement". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Hestbæk Andersen