Bog & idéThomas Højrup

Bøger skrevet af Thomas Højrup

Læs mere om Thomas Højrup
5 produkter
5 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Bådebyggeriets værksted
Bådebyggeriets værkstedThomas Højrup
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Bådebyggeriets værksted
Livsformer og velfærdsstat ved en korsvej?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livsformer og velfærdsstat ved en korsvej?Thomas Højrup
116,96 DKK
Indbundet
(0)
Livsformer og velfærdsstat ved en korsvej?
Dannelsens dialektik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dannelsens dialektikThomas Højrup
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Dannelsens dialektik
Omkring livsformsanalysens udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omkring livsformsanalysens udvikling Thomas Højrup
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Omkring livsformsanalysens udvikling

Mere om Thomas Højrup

Der er forskellige bøger fra Thomas Højrup tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Højrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det glemte folk" i serien "Stats- og livsformer" udgivet af Museum Tusculanum - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Velfærdssamfund - velfærdsstaters forsvarsform?" udgivet af Museum Tusculanum - "Livsformer og velfærdsstat ved en korsvej?" i serien "Stats- og livsformer" udgivet af Museum Tusculanum - "Bådebyggeriets værksted" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Dannelsens dialektik " i serien "Stats- og livsformer Etnologiske studier" udgivet af Museum Tusculanum - "Det glemte folk" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Omkring livsformsanalysens udvikling " i serien "Stats- og livsformer" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Thomas Højrup

Du kan købe otte bøger af Thomas Højrup her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Thomas Højrup bøger i samtlige formater. Thomas Højrup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det glemte folk" af Thomas Højrup

Hos Bog & idé er "Det glemte folk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Stats- og livsformer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Thomas Højrup "Klassisk og moderne politisk teori"

"Klassisk og moderne politisk teori" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Højrup