Bog & idéThomas Hvid Kromann

Bøger skrevet af Thomas Hvid Kromann

Læs mere om Thomas Hvid Kromann
1 produkter
1 produkter
Saksehånd
SaksehåndThomas Hvid Kromann
99,95 DKK
EBOG
(0)
Saksehånd

Mere om Thomas Hvid Kromann

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Thomas Hvid Kromann. På listen nedenfor har du Kromanns nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Hvid Kromanns bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danske forfatterarkiver" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "Stig Brøgger's Artists' Books & W/W" udgivet af Ørum, Kromann & Brøgger - "Stig Brøgger's artists' books" udgivet af Møller¤Officin - "Saksehånd" udgivet af People'sPress - "Saksehånd" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Thomas Hvid Kromann

Der er seks tilgængelige udgivelser af Thomas Hvid Kromann hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Kromanns bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Kromann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danske forfatterarkiver" af Thomas Hvid Kromann

Hos Bog & idé er "Danske forfatterarkiver" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"EPHEMERA MUNDI" af Thomas Hvid Kromann

"EPHEMERA MUNDI" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Hvid Kromann