Bog & idéThomas Ilkjær

Bøger skrevet af Thomas Ilkjær

Læs mere om Thomas Ilkjær
3 produkter
3 produkter
Vin helt enkelt
Vin helt enkeltThomas Ilkjær
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vin helt enkelt
Italiensk vin
Italiensk vinThomas Ilkjær
449,95 DKK
Indbundet
(1)
Italiensk vin
Italiensk vin
Italiensk vinThomas Ilkjær
209,95 DKK
EBOG
(1)
Italiensk vin

Mere om Thomas Ilkjær

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Thomas Ilkjær. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ilkjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Italiensk vin" udgivet af Politikens Forlag - "Italiensk vin" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens bog om italiensk vin" udgivet af Politikens Forlag - "Amarone - og vinene fra Valpolicella" udgivet af Politikens Forlag

Thomas Ilkjærs bøger

Du kan købe fire bøger af Thomas Ilkjær her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Thomas Ilkjær bøger i samtlige formater. Bøgerne af Ilkjær er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Ilkjærs "Italiensk vin"

"Italiensk vin" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Italiensk vin" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Italiensk vin" af Thomas Ilkjær

Hos Bog & idé er "Italiensk vin" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Ilkjær