Bog & idéThomas Jensenius

Bøger skrevet af Thomas Jensenius

Læs mere om Thomas Jensenius
1 produkter
1 produkter
Nøgen
NøgenThomas Jensenius
139,95 DKK
Paperback
(0)
Nøgen

Mere om Thomas Jensenius

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Thomas Jensenius. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jensenius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når min far slog græs" udgivet af Books on Demand - "Nøgen" udgivet af Books on Demand

Mere om Thomas Jensenius' bøger

Du kan købe to bøger af Thomas Jensenius her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Thomas Jensenius bøger i flere forskellige formater. Jensenius' bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Jensenius' "Når min far slog græs"

"Når min far slog græs" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nøgen" af Thomas Jensenius

Hos Bog & idé er "Nøgen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Jensenius