Bog & idéThomas Løppenthin

Bøger skrevet af Thomas Løppenthin

Læs mere om Thomas Løppenthin
2 produkter
2 produkter
Mere lys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mere lysThomas Løppenthin og Lars Krogh
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Mere lys
Supertanker – Kliché, 1977-85
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supertanker – Kliché, 1977-85Thomas Løppenthin
315,36 DKK
Indbundet
(3)
Supertanker – Kliché, 1977-85

Mere om Thomas Løppenthin

Der findes flere bøger af Thomas Løppenthin til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Løppenthin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supertanker – Kliché, 1977-85" udgivet af Forlaget Borderline - "Mere lys" udgivet af Bad Afro

Bøger skrevet af Thomas Løppenthin

Der er to tilgængelige udgivelser af Thomas Løppenthin hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Løppenthins bøger kommer i et udvalg af formater. Løppenthins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Supertanker – Kliché, 1977-85" af Thomas Løppenthin

"Supertanker – Kliché, 1977-85" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Borderline, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mere lys" af Thomas Løppenthin

"Mere lys" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bad Afro.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Løppenthin