Bog & idéThomas Lyngby

Bøger skrevet af Thomas Lyngby

Læs mere om Thomas Lyngby
4 produkter
4 produkter
Lauritz de Thurah
Lauritz de ThurahPeter Thule Kristensen
499,95 DKK
Indbundet
(3)
Lauritz de Thurah
Audienssalen på Frederiksborg Slot
Audienssalen på Frederiksborg SlotThomas Lyngby
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Audienssalen på Frederiksborg Slot
Danmarks største søhelte
STREAM
Danmarks største søhelteThomas Lyngby
189,95 DKK
Lydbog
(0)
Danmarks største søhelte
Lauritz de Thurah (UK)
Lauritz de Thurah (UK)Peter Thule Kristensen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Lauritz de Thurah (UK)

Mere om Thomas Lyngby

Der er flere bøger skrevet af Thomas Lyngby tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lyngbys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marmorgalleriet" udgivet af Gads Forlag - "Den sentimentale patriotisme" udgivet af Museum Tusculanum - "Magt & pragt" udgivet af Gads Forlag - "Portrætter" udgivet af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg - "Frederiksborg Slotskirke" udgivet af Historika - "Danmarks største søhelte" udgivet af Gads Forlag - "Måder at bo på" i serien "Studier fra Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg" udgivet af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg - "François Boucher" udgivet af Gl. Holtegaard - "Drømmen om Kina" udgivet af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg - "Tableau" udgivet af Klim - "Audienssalen på Frederiksborg Slot" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Thomas Lyngby

Thomas Lyngby har 11 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Thomas Lyngby bøger i flere formater. Lyngby har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Lyngbys "Marmorgalleriet"

Det er muligt at købe Thomas Lyngbys "Marmorgalleriet" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Den sentimentale patriotisme" af Thomas Lyngby

Det er muligt at købe Thomas Lyngbys "Den sentimentale patriotisme" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Lyngby