Bog & idéThomas Mathiesen

Bøger skrevet af Thomas Mathiesen

Læs mere om Thomas Mathiesen
2 produkter
2 produkter
Retssociologi
RetssociologiLouise Victoria Johansen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Retssociologi
Overvåkingsstaten
OvervåkingsstatenThomas Mathiesen
339,95 DKK
HÆFTET
(0)
Overvåkingsstaten

Mere om Thomas Mathiesen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Thomas Mathiesen. På listen nedenfor ser du Mathiesens nyeste bøger.
Bøgerne fra Thomas Mathiesen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sidste ord er ikke sagt" udgivet af Politisk Revy - "Overvåkingsstaten" udgivet af Novus forlag - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Thomas Mathiesen

Thomas Mathiesen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Mathiesens bøger kommer i forskellige formater. Mathiesens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Mathiesens "Sidste ord er ikke sagt"

Hos Bog & idé er "Sidste ord er ikke sagt" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.

"Overvåkingsstaten" af Thomas Mathiesen

Det er muligt at købe Thomas Mathiesens "Overvåkingsstaten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på bokmål og er udgivet af Novus forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Mathiesen