Bog & idéThomas Milholt

Bøger skrevet af Thomas Milholt

Læs mere om Thomas Milholt
3 produkter
3 produkter
Manden bag masken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Manden bag maskenThomas Milholt
290,46 DKK
Hæftet
(2)
Manden bag masken
Manden bag masken
Manden bag maskenThomas Milholt
159,95 DKK
EBOG
(2)
Manden bag masken
Manden bag masken
Manden bag maskenThomas Milholt
159,95 DKK
EBOG
(2)
Manden bag masken

Mere om Thomas Milholt

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Thomas Milholt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Milholts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden bag masken" i serien "Store komponister" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Manden bag masken" i serien "Store komponister" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Manden bag masken" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Italiensk opera i guldalderen 1800-1850" udgivet af Multivers - "Italiensk opera i guldalderen 1800-1850" udgivet af Multivers

Thomas Milholts bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Thomas Milholt hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Thomas Milholt bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Milholt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Milholts "Manden bag masken"

"Manden bag masken" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Manden bag masken" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Store komponister". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Manden bag masken" af Thomas Milholt

Hos Bog & idé er "Manden bag masken" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Manden bag masken" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Store komponister". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Milholt