Bog & idéThomas Nagel

Bøger skrevet af Thomas Nagel

Læs mere om Thomas Nagel
2 produkter
2 produkter
Hvordan er det at være en flagermus?
Hvordan er det at være en flagermus?Thomas Nagel
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvordan er det at være en flagermus?
Hvordan er det at være en flagermus?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan er det at være en flagermus?Thomas Nagel
82,96 DKK
Paperback
(0)
Hvordan er det at være en flagermus?

Mere om Thomas Nagel

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Thomas Nagel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nagels seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvordan er det at være en flagermus?" udgivet af Forlaget Mindspace - "Hvordan er det at være en flagermus?" i serien "Aftryk" udgivet af MindSpace

Bøger af Thomas Nagel

Thomas Nagel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Nagels bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Nagel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Nagels "Hvordan er det at være en flagermus?"

"Hvordan er det at være en flagermus?" kan købes som ebog. "Hvordan er det at være en flagermus?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mindspace.

Thomas Nagel "Hvordan er det at være en flagermus?"

Hos Bog & idé er "Hvordan er det at være en flagermus?" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Nagels serie "Aftryk". Det er MindSpace, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Nagel