Bog & idéThomas Nordahl (red.)

Bøger skrevet af Thomas Nordahl (red.)

Læs mere om Thomas Nordahl (red.)
1 produkter
1 produkter
Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolen
Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolenThomas Nordahl (red.)
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolen

Mere om Thomas Nordahl (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Thomas Nordahl (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra -.
Bøgerne fra Thomas Nordahl (red.) kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bedre læring for alle elever" udgivet af Klim - "Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolen" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Thomas Nordahl (red.)

Thomas Nordahl (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra - som hæftet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Nordahl (red.)s "Bedre læring for alle elever"

"Bedre læring for alle elever" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolen" af Thomas Nordahl (red.)

Det er muligt at købe Thomas Nordahl (red.)s "Bedre læring for alle elever : om skoler som har problemer med elever, og om elever som har problemer i skolen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Nordahl (red.)