Bog & idéThomas Østergaard

Bøger skrevet af Thomas Østergaard

Læs mere om Thomas Østergaard
2 produkter
2 produkter
Sustainability in Creative Industries
Sustainability in Creative IndustriesThomas Østergaard
359,95 DKK
Paperback
(0)
Sustainability in Creative Industries
Sustainability in Creative Industries
Sustainability in Creative IndustriesThomas Østergaard
269,95 DKK
EBOG
(0)
Sustainability in Creative Industries

Mere om Thomas Østergaard

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Thomas Østergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Østergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Løvehjerter" udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek - "Straffens filosofi" i serien "University of Southern Denmark Studies in Philosophy" udgivet af Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF) - "Længsel" udgivet af Fokal. i samarbejde med C.S. Lewis-selskabet - "Længsel" udgivet af Fokal - "Længsel" udgivet af Fokal. i samarbejde med C.S. Lewis-selskabet

Bøger af Thomas Østergaard

Du kan finde fem bøger af Thomas Østergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Østergaards bøger kommer i udvalgte formater. Østergaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Østergaards "Løvehjerter"

"Løvehjerter" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek.

"Straffens filosofi" af Thomas Østergaard

"Straffens filosofi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Østergaards serie "University of Southern Denmark Studies in Philosophy". Det er Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF), der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Østergaard