Bog & idéThomas Pynchon

Bøger skrevet af Thomas Pynchon

Læs mere om Thomas Pynchon
2 produkter
2 produkter
Tyngdens regnbue
Tyngdens regnbueThomas Pynchon
399,95 DKK
Indbundet
(6)
Tyngdens regnbue
Naturlige mangler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturlige manglerBarbara Czarniawska
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Naturlige mangler

Mere om Thomas Pynchon

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Thomas Pynchon. På listen nedenfor ser du Pynchons seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Pynchons bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Katalognummer 49 udbydes " udgivet af Samlerens Bogklub - "Tyngdens regnbue" udgivet af Multivers - "Inherent Vice" udgivet af Vintage - "Det dybe net" udgivet af Tiderne Skifter - "Naturlige mangler" udgivet af Gyldendal - "Naturlige mangler" udgivet af Tiderne Skifter - "Mason & Dixon" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Mason & Dixon" udgivet af Tiderne Skifter - "Mason & Dixon" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Thomas Pynchon

Thomas Pynchon har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Pynchon fås i samtlige formater. Bøgerne af Pynchon er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Pynchons "Katalognummer 49 udbydes "

"Katalognummer 49 udbydes " er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samlerens Bogklub, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Tyngdens regnbue" af Thomas Pynchon

"Tyngdens regnbue" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Pynchon