Bog & idéThomas R. S. Albrechtsen

Bøger skrevet af Thomas R. S. Albrechtsen

Læs mere om Thomas R. S. Albrechtsen
1 produkter
1 produkter
Universitetsskolen
UniversitetsskolenThomas R. S. Albrechtsen
359,95 DKK
EBOG
(0)
Universitetsskolen

Mere om Thomas R. S. Albrechtsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Thomas R. S. Albrechtsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af R. S. Albrechtsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedbackkommunikation" udgivet af Dafolo - "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Universitetsskolen " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Thomas R. S. Albrechtsens bøger

Thomas R. S. Albrechtsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Thomas R. S. Albrechtsen kommer i samtlige formater. Thomas R. S. Albrechtsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Feedbackkommunikation" af Thomas R. S. Albrechtsen

"Feedbackkommunikation" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Universitetsskolen" af Thomas R. S. Albrechtsen

Det er muligt at købe Thomas R. S. Albrechtsens "Universitetsskolen" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Universitetsskolen" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas R. S. Albrechtsen