Bog & idéThomas Riise Johansen m.fl.

Bøger skrevet af Thomas Riise Johansen m.fl.

Læs mere om Thomas Riise Johansen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Danske perspektiver på revisorer og revision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske perspektiver på revisorer og revisionThomas Riise Johansen m.fl.
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Danske perspektiver på revisorer og revision

Mere om Thomas Riise Johansen m.fl.

Der er mange bøger fra Thomas Riise Johansen m.fl. til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af m.fl.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danske perspektiver på revisorer og revision" udgivet af Karnov Group Denmark - "Danske perspektiver på revisorer og revision" udgivet af Karnov Group

Thomas Riise Johansen m.fl.s bøger

Thomas Riise Johansen m.fl. har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde m.fl.s bøger som hæftet. Bøgerne af m.fl. er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Riise Johansen m.fl.s "Danske perspektiver på revisorer og revision"

Det er muligt at købe Thomas Riise Johansen m.fl.s "Danske perspektiver på revisorer og revision" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark.

Thomas Riise Johansen m.fl. "Danske perspektiver på revisorer og revision"

Hos Bog & idé er "Danske perspektiver på revisorer og revision" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Riise Johansen m.fl.