Bog & idéThomas Ringbæk

Bøger skrevet af Thomas Ringbæk

Læs mere om Thomas Ringbæk
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
379,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Thomas Ringbæk

Der findes en del bøger fra Thomas Ringbæk online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ringbæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Mere om Thomas Ringbæks bøger

Thomas Ringbæk har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Thomas Ringbæk bøger i et udvalg af formater. Ringbæks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Ringbæks "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Thomas Ringbæks "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"KOL" af Thomas Ringbæk

Hos Bog & idé er "KOL" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Ringbæk