Bog & idéThomas Rohde S. Albrechtsen

Bøger skrevet af Thomas Rohde S. Albrechtsen

Læs mere om Thomas Rohde S. Albrechtsen
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Thomas Rohde S. Albrechtsen

Hvis du mangler en bog fra Thomas Rohde S. Albrechtsen, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Albrechtsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Mere om Thomas Rohde S. Albrechtsens bøger

Thomas Rohde S. Albrechtsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Albrechtsens bøger fås kun som paperback. Bøgerne af Albrechtsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Dafolo Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Thomas Rohde S. Albrechtsen

Det er muligt at købe Thomas Rohde S. Albrechtsens "Den styrkede pædagogiske læreplan" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Thomas Rohde S. Albrechtsen

Det er muligt at købe Thomas Rohde S. Albrechtsens "Den styrkede pædagogiske læreplan" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Rohde S. Albrechtsen