Bog & idéThomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen

Bøger skrevet af Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen

Læs mere om Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Professionsdannelse på tværs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionsdannelse på tværsHans Henrik Hjermitslev
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionsdannelse på tværs

Mere om Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen

Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Professionsdannelse på tværs". Det er Djøf Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Professionsdannelse på tværs" af Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen

Det er muligt at købe Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussens "Professionsdannelse på tværs" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Rohde Skovdal Albrechtsen & Bo Morthorst Rasmussen