Bog & idéThomas Senderovitz

Bøger skrevet af Thomas Senderovitz

Læs mere om Thomas Senderovitz
2 produkter
2 produkter
Kapløbet om vaccinen
Kapløbet om vaccinenThomas Senderovitz
119,95 DKK
EBOG
(2)
Kapløbet om vaccinen
Kapløbet om vaccinen
STREAM
Kapløbet om vaccinenThomas Senderovitz
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Kapløbet om vaccinen

Mere om Thomas Senderovitz

Der findes en del bøger skrevet af Thomas Senderovitz på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Senderovitz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kapløbet om vaccinen" udgivet af Strandberg Publishing - "Kompendium i farmakologi" udgivet af FADL

Thomas Senderovitz' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Thomas Senderovitz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Thomas Senderovitz kan købes i et udvalg af formater. Senderovitz' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kapløbet om vaccinen" af Thomas Senderovitz

"Kapløbet om vaccinen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.

"Kompendium i farmakologi" af Thomas Senderovitz

Hos Bog & idé er "Kompendium i farmakologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Senderovitz