Bog & idéThomas Sjösvärd

Bøger skrevet af Thomas Sjösvärd

Læs mere om Thomas Sjösvärd
1 produkter
1 produkter
En himmel av sten : Willy Kyrklund och det grekiska
En Himmel Av Sten : Willy Kyrklund Och Det GrekiskaThomas Sjösvärd
359,95 DKK
Indbundet
(0)
En Himmel Av Sten : Willy Kyrklund Och Det Grekiska

Mere om Thomas Sjösvärd

Du kan kun finde en enkelt bog af Thomas Sjösvärd her hos Bog & idé. Det er "En Himmel Av Sten : Willy Kyrklund Och Det Grekiska". Den er udgivet af Ellerströms förlag på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Sjösvärds "En Himmel Av Sten : Willy Kyrklund Och Det Grekiska"

"En Himmel Av Sten : Willy Kyrklund Och Det Grekiska" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Ellerströms förlag.

Endnu en af Thomas Sjösvärd skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Sjösvärd