Bog & idéThomas Ugelvik

Bøger skrevet af Thomas Ugelvik

Læs mere om Thomas Ugelvik
3 produkter
3 produkter
Retssociologi
RetssociologiLouise Victoria Johansen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Retssociologi
Sosial kontroll
Sosial kontrollThomas Ugelvik
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosial kontroll
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmedeNicolay B. Johansen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede

Mere om Thomas Ugelvik

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Thomas Ugelvik. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ugelvik.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Ugelviks bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sosial kontroll" udgivet af Universitetsforlaget - "Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede" udgivet af Universitetsforlaget - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal - "Mat - viten : tekster fra kunnskapens kjøkken" udgivet af Universitetsforlaget - "Fangenes friheter : makt og motstand i et norsk fengsel" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Thomas Ugelvik

Thomas Ugelvik har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Ugelviks bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Ugelvik er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Ugelviks "Sosial kontroll"

Hos Bog & idé er "Sosial kontroll" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Thomas Ugelvik "Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede"

"Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Ugelvik