Bog & idéThomas Vium

Bøger skrevet af Thomas Vium

Læs mere om Thomas Vium
1 produkter
1 produkter
Den om Rufus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den om RufusThomas Vium
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Den om Rufus

Mere om Thomas Vium

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Thomas Vium. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vium.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mens vi bevæges" udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer - "Den om Rufus" udgivet af Forlaget Flachs - "SNacks – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2019" udgivet af Cobolt

Bøger skrevet af Thomas Vium

Du kan finde tre bøger af Thomas Vium her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Thomas Vium kan købes i et udvalg af formater. Viums bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mens vi bevæges" af Thomas Vium

"Mens vi bevæges" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer.

Thomas Vium "Den om Rufus"

"Den om Rufus" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Vium