Bog & idéThor Langgård

Bøger skrevet af Thor Langgård

Læs mere om Thor Langgård
1 produkter
1 produkter
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Thor Langgård

Der findes en del bøger af Thor Langgård tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Langgård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea

Thor Langgårds bøger

Du kan købe to bøger af Thor Langgård her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Langgård fås bare som hæftet. Bøgerne af Langgård er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alle kan flippe" af Thor Langgård

"Alle kan flippe" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Alle kan flippe" af Thor Langgård

Hos Bog & idé er "Alle kan flippe" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thor Langgård