Bog & idéThora Margareta Bertilsson

Bøger skrevet af Thora Margareta Bertilsson

Læs mere om Thora Margareta Bertilsson
2 produkter
2 produkter
Retssociologi
RetssociologiLouise Victoria Johansen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Retssociologi
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori

Mere om Thora Margareta Bertilsson

Der er flere forskellige bøger af Thora Margareta Bertilsson online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bertilssons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Mere om Thora Margareta Bertilssons bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Thora Margareta Bertilsson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Bertilsson som indbundet. Bøgerne af Bertilsson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Thora Margareta Bertilsson

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Thora Margareta Bertilsson

Det er muligt at købe Thora Margareta Bertilssons "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thora Margareta Bertilsson