Bog & idéThorbjørn Thaarup

Bøger skrevet af Thorbjørn Thaarup

Læs mere om Thorbjørn Thaarup
1 produkter
1 produkter
De små skibe
De små skibeThorbjørn Thaarup
349,95 DKK
Indbundet
(2)
De små skibe

Mere om Thorbjørn Thaarup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Thorbjørn Thaarup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Thaarups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordstjernen står højt" udgivet af M/S Museet for Søfart - "Havnen" i serien "M/S Museet for Søfarts årbog, 2017¤Maritim kontakt" udgivet af M/S Museet for Søfart - "Lyst og længsel " i serien "M/S Museet for Søfarts årbog¤Maritim kontakt" udgivet af M/S Museet for Søfart - "STORM!" udgivet af M/S Museet for Søfart

Bøger skrevet af Thorbjørn Thaarup

Thorbjørn Thaarup har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Thorbjørn Thaarup bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Thaarup inddelt i serier, og er publiceret af følgende forlag: M/S Museet for Søfart.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordstjernen står højt" af Thorbjørn Thaarup

"Nordstjernen står højt" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er M/S Museet for Søfart, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Havnen" af Thorbjørn Thaarup

Det er muligt at købe Thorbjørn Thaarups "Havnen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Thaarups serie "M/S Museet for Søfarts årbog, 2017¤Maritim kontakt". Det er M/S Museet for Søfart, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorbjørn Thaarup