Bog & idéThorkil Jacobsen

Bøger skrevet af Thorkil Jacobsen

Læs mere om Thorkil Jacobsen
1 produkter
1 produkter
André Lundquist
BOEGERTILSTAERKPRIS
André LundquistAndré Lundquist
290,46 DKK
Hæftet
(0)
André Lundquist

Mere om Thorkil Jacobsen

Hvis du leder efter en bog af Thorkil Jacobsen, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jacobsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Thorkil Jacobsens bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Efter" udgivet af André Lundquist - "Så længe øjet rækker" udgivet af Piip - "Mest Rimeligt" udgivet af Spring

Bøger skrevet af Thorkil Jacobsen

Du kan købe tre bøger af Thorkil Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Jacobsens bøger fås kun som hæftet. Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Efter" af Thorkil Jacobsen

"Efter" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på mul og er udgivet af André Lundquist.

"Så længe øjet rækker" af Thorkil Jacobsen

Det er muligt at købe Thorkil Jacobsens "Så længe øjet rækker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Piip.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkil Jacobsen